Onsdag- ensam

2014

Ja, förvisso är klockan inte mer än 10 men fram tills nu har jag bara mött 2 människor; en kvinna som var ute och gick med sin hund och stallägarens fru.

Tycker man om lugn och ro är nyårsdags-förmiddag en bra tid skulle jag vilja säga :).

Själv har jag varit uppe i flera timmar av olika anledningar.

Dels har jag ganska mycket att göra just idag av alla dagar och dels så ville jag passa på att rida ut Vicke utan att riskera att få en raket i häcken eller nåt´.

Och klockan 8 på morgonen, när det knappt hade ljusnat så var det som sagt ensamt.

Inte en bil mötte vi, inte ens några vilda djur (det finns gott om harar, en del fasaner och till och med enstaka rådjur som man kan råka på när man är ute och rider) så vi hade det fridfullt i snålblåsten.

Det verkar även ha varit lugnt i stallet vid 12-slaget i natt; Vickes box såg precis ut som vanligt och liksom inte ”ihoprörd” som om han skulle ha varit orolig. Jag satte på honom back-on-track-skydd runt om igår för säkerhets skull precis som jag brukat göra med de andra hästarna fast ingen har hittills verkat må dåligt över just nyårssmällandet.

När vi var tillbaka till stallet efter 1 timme var jag ganska stelfrusen så det var gott att komma hem till frukost, en kopp te och nu en powernap innan jag fortsätter med resten av dagen.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>