Märker ni skillnad?

Jag ska verkligen inte ropa hej och det är ganska lång tid kvar på vintern men nog tycker jag att det märks att denna måste ha varit en av de mildaste på väldigt länge.

Om inte annat syns det på våra uppvärmningskostnader, läs: elräkningen som dimper ner varje månad.

Den är numera ungefär halverad mot tidigare vintrars och det gör ju ganska mycket på sig om man betalar 3000 eller 1500 i månaden tex.

Märker ni samma skillnad hos er?

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Karin Eng

    Det går ju inte åt så mycket ved om vi säger så. Köper ved för 4500 om året så den ekonomiska skillnaden är inte gigantisk. Men det blir mindre att bära.

    Svara
  2. Anna-Karin Eng

    Plus hyra av vedkapningsmaskin. Ligger väl på 1500 kr. Nej, det är inte så dyrt.
    Sen tillkommer hushållsel. Så vi har utgifter på gården ändå. 😉

    Svara
    • Birgitta

      Vi betalar också i princip allt som går via autogiro men jag brukar kolla summan oavsett. Och de senaste månaderna har det varit positiv läsning 🙂 !

      Svara
  3. Madeleine

    P.s men jag lär väl märka att det finns pengar kvar på kontot något längre tid.

    Svara
  4. Anna-Kajsa

    Vi har ju två gårdar för tillfället… båda har jordvärme. På den ena märks det att det är trevliga elräkningar, på den andra fick vi lite av en chock pga bygg-elen… Vi har haft en byggfläkt igång nästan hela november, det är inte billigt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>