Måndag- vardagslycka

Även idag har vi i mina trakter fått vår beskärda del av det numera väldigt bekanta regnet.

Åsa, Vilja, jag och Soya hann dock gå i alla fall 75 % av vår mer än timmeslånga runda innan det satte igång och eftersom vi delvis gick i skog blev vi inte alltför blöta.

För mig var faktiskt huvudsaken att djuren sprang så nöjda sida vid sida och till och med lekte lite med varandra så ”gamla kärringar” de börjar bli (båda är 6 år gamla) och Åsas och mina samtalsämnen tryter aldrig.

När det blev dags att skritta ut Vicke hände samma sak; under en del av turen kom det ett kallt regn över oss men då tänkte jag faktiskt att jag kan vara tacksam som har en så fin häst som jag kan rida ut på, dåligt väder eller ej.

Jag försöker ofta vara tacksam över det jag har och inte klaga över det jag inte får- en ganska vanlig företeelse annars.

Som nu när jag hör flera som klagar över hur jobbigt det ska bli att börja arbeta imorgon igen i stället för att tänka hur väldigt många lediga dagar vi faktiskt fått helt gratis de senaste veckorna.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Vi åkte till Snogeholm och red 1 1/2 timme. Det började regna efter ca 10 min och tog i mer och mer… men det var faktiskt ändå jätteskönt , skogen tog ju mycket av blåsten och den är eg värre än regnet. Jag var dock glad åt min rid-regnrock, maken var rätt blöt om knäna mellan jacka och ridstövlar…

    Svara
    • Birgitta

      Får man bara komma hem hyfsat snabbt och byta om kan jag rida i nästan alla väder. Och jag kör ju hem på ca 3 minuter.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>