Dagens undersökning: av öl och Red Bull blir man idiot

….eller MILJÖBOV i alla fall 🙁 !

Igår cyklade jag en lite annorlunda sträcka med Soya- mer in mot bebyggelsen i Staffanstorp så att säga medan jag i vanliga fall håller mig till ensliga grusvägar kring vårt hus.

Jag noterade snabbt att det låg pant-burkar överallt i dikena och bestämde mig för att forska i detta på hemvägen.

Och låt mig säga så här gott folk: här finns det pengar att tjäna 🙂 !

Trots att jag inte samlade upp alla burkar eller ens ansträngde mig för att liksom ”gräva” i gräset så fick jag på bara några minuter ihop 10 kronor!

Rubrikens konstaterande kommer sig av att av dessa 10 burkar så var nästan samtliga öl och Red Bull-burkar, alla utspridda på en sträcka på kanske 2 kilometer så dom låg inte tillsammans utan en och en.

Ja, sorgligt är det…..

Annars gissar jag att för mycket ätande av Mc Donalds-mat också förstör hjärnan för är det något jag tycker man också ser väldigt ofta utmed vägarna så är det just deras bruna påsar med de små kartongerna spridda omkring 🙁 !

En kommentar

  1. Jeanette Kobilsek

    Håller med! Bor själv mitt ute i skogen och här ligger det mycket burkar i diket 🙁 både vi och grannen plockar med jämna mellanrum. Ser bedrövligt ut.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>