Söndag- hos veterinären

Idag har det verkligen gått i ett!

Dagen började redan strax innan 6 då jag, efter att ha gett Soya hennes medicin åkte och fodrade eftersom jag har stalljouren.

Åkte hem och sov en timme för att därefter återvända för utsläpp, mockning åt Vicke samt fixande med hans foder.

Efter en god pannkaksfrukost hemma åkte jag och Soya för att gå i skogen med Vilja och Åsa och när det var avklarat for jag vidare till affären som igår hade lovat att byta glaset på min I-phone inom en timme.

Ny vända till stallet för intag, lite longering i ridhuset av Vicke och sedan åkte vi till en veterinär som jag faktiskt aldrig träffat IRL men är vän med på Facebook  (vi har många gemensamma vänner och bekanta) för att få Vicks vaccinerad.

Det tog bara 12 minuter att köra dit och eftersom Vicke sprutades i släpet var det en snabb affär- precis som jag gillar.

Nu har jag precis avnjutit en kulinarisk måltid 🙂  (spaghetti med köttfärssås) och har bara kvällsfodringen kvar- sedan kan jag förhoppningsvis call it a day!

3 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>