Torsdag- Soya- hästägare?

Idag slutade jag lite tidigare så att jag kunde gå på en promenad med djuren utan att famla runt i mörkret.

Konstaterade efter vår lilla runda (”Madde-rundan” för er som känner till omgivningarna)  att Vicke efter 14 dagars vila är ungefär 58 gånger så snäll att gå med utomhus som Kreon var på sin mest tama dag- den hästen botade min lust till hästpromenader ganska rejält kan jag säga.

Efter promenaden gick vi in i ridhuset där Soya satte sig att betrakta Vicks som fick springa runt lite i lina och det gjorde han så fint.

Han fick till och med travhoppa över ett liten hinder och det verkade han tycka var roligt.

Jag blev alldeles varm om hjärtat där jag stod och betraktade mina fina djur och frågan är om jag inte ska låta Soya bli hästägare igen- Vicke kanske kan bli en bra ersättare efter att jag sålde hennes häst Archie som hon hade så mycket roligt med.

Kreon var det aldrig tal om att vi skulle dela- den knäppgöken vågade jag inte släppa i närheten av Soya för det mesta men Vicke har ju hittills visat långt mer sansade sidor så det är kanske en idé 🙂 ?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>