Lördag- fortsatt nöjd

Även idag blev det ett lättare pass i ridhuset där jag bara red ”runt runt” under lättridning i traven och i lätt sits i galoppen.

Lite tempoväxlingar, formen mestadels lång och låg och Vicke kändes lika härlig som igår.

Han känns verkligen ”fräck” att åka runt på (sa Birgitta 12 år), det känns väldigt lätt allting.

Ett av de bästa betygen jag fått när jag ägde Kreon var av en annan hästägare som vid ett tillfälle påtalade att det såg så lätt ur när jag red honom; ”det ser ut som att du bara åker omkring” sa hon och jag bekräftade att det var precis det jag gjorde :).

Nu kom hon upp i ridhuset medan jag red Vicks och jag skojade med henne och sa ” ska du inte säga att det ser ut som att jag åker omkring” för även om jag inte trodde att det någonsin skulle bli så så ger mig Vicke samma härliga ridkänsla som Kreon!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. AnnH

    Jag är verkligen glad över att du säger det eftersom det var just det du var tveksam till vid provridningen! 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Ja i dagsläget passar han mig fantastiskt bra och det är bara att hoppas att det fortsätter så.

      Om jag får säga det själv kan jag tycka att det ”är min tur nu” och jag hoppas att jag får arbeta vidare ostört med Vicke utan de tråkigheter jag haft med de senaste hästarna (Decimas tunga, Archies fång, Kreons mupperier….).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>