Veckan som gått

En ganska tråkig vecka har passerat- vädret har varit trist och ska jag vara ärlig har jag mest sett fram emot att sätta igång Vicke igen.

Hade han kunnat ha sin vintervila i en stor hage med gräs att äta eller det i alla fall funnits möjlighet för mig att fodra honom utomhus hade det varit skillnad men att han som nu har stått i en liten lerig hage och jag har fått leda/ longera honom lite varje dag- nä…det är inget kul tycker jag.

Frågan är vad Vicke själv tyckte om sin semester- han försjönk i alla fall otroligt snabbt i vilo-mode och var väldigt tam hela tiden.

När jag började rida i fredags kändes han underbart fin och lika framåt som han alltid gör när man rider- en härlig känsla.

Jag har ridit i 3 dagar nu och det känns fortsatt väldigt bra men jag har i ärlighetens namn inte gjort något mer avancerat än bara ridit runt, runt vääääldigt kravlöst.

Jag hoppas kunna skärpa kraven snart och även fundera på tävlingssäsongen 2014 som knackar på dörren.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>