Hiss eller overkill?

Vad tror ni om denna produkt som jag såg i nya Hööks-katalogen?

Spontant känns det som overkill tycker jag fast det är klart…..har man en sadel som man är otroligt rädd om kanske man tycker att det är smart?

Vad tycker ni?

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Jag kan tycka det hade varit bra vid blött och lerigt väder, fast då kan man iofs låta bli att hissa upp stigbyglarna:)

    Svara
  2. silverbjälke

    visst kan det vara bra, men skulle det bli av? förr hade man 1 täcke och en sadel, ett ok schabrak och ett träns. Det var väl ungefär det… idag 🙂 tja titta själva hemma så ser ni, ändå finns det så många saker vi behöver som vi inte har ännu.

    Svara
    • Birgitta

      Jag är benägen att instämma. Även om jag anser mig vara väldigt rädd om min dressyrsadel så undrar jag hur många gånger jag verkligen hade kommit mig för att använda dessa skydd?

      Och som du också påpekar- de flesta av oss har större eller mindre mängder av hästgrejer som vi ALDRIG använder trots att vi en gång i tiden tyckte att de var sååå bra att ha.

      Svara
  3. Madeleine

    Idéen är mkt bra. Men som jag känner mig själv hade jag använt dom, kanske tre gånger. Sedan tryckt in påsarna i en hörna.

    Svara
  4. Malin Johansson

    Jag tycker den är ok har själv rosa!!!! hi hi hi.
    men det blir inte skitigt för jag putsar inte sadeln varje tur eller tvättar stigbyglarna heller varje gång..

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>