Ibland ska man inte tänka och planera för mycket!

Härom dagen fick jag inom loppet av en och samma dag helt utan att behöva anstränga mig det minsta lösningen på 2 saker jag gått och grunnat på- kanske inte som jag ÖNSKADE men det är en annan sak….

Dels hade jag gått och funderat i några dagar på om jag skulle delta i en markarbetesträning som Anna Hassö ska ha på vår anläggning idag- å ena sidan tänkte jag att det kunde vara himla roligt och omväxlande när jag nu har en häst som både går dressyr och hoppar på ett bra sätt å andra sidan så kände jag att jag har väldigt ont om pengar just nu- hade jag berättat om alla utgifter jag haft i januari hade ni baxnat…hela min lön och mycket mer därtill har gått åt.

Nåväl…jag behövde inte fundera så mycket mer på om jag skulle prioritera denna troligen roliga träning eller ej för från ingenstans så fick min bil någon form av ”tändnings-fel” som kommer att kosta ca 2000:– att åtgärda. Häpp!

När jag kom hem, tämligen stukad och bedrövad av ÄNNU en utgift så konstaterade jag att det IDAG, efter typ 1½ månads letande fanns biljetter till Simple Minds konsert i Köpenhamn dagen därpå och det hade ju varit toppen om det inte vore för att maken, som jag hade planerat att gå med, hade blivit superförkyld, och då menar jag inte den typ av ”man-cold” som vi kvinnor vanligtvis hånskrattar åt bakom våra mäns ryggar utan en VERKLIG dunderförkylning.

Så jag slapp även fundera på om jag skulle länsa sparkontot ännu mer för att kunna köpa biljetterna- mannens förkylning löste även detta lilla dilemma snabbt och lätt åt mig. Buuuuuhuuuu!!!!

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Januari BRUKAR vara en ”dyr” månad för mig då jag dels ska betala skatten på min bil, dels lite medlemsavgifter och dylikt. Men just denna januari har DESSUTOM kantats av hur många och tämligen kostsamma oförutsedda utgifter som helst. Sparkontot gråter….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>