Veckan som gått

Jag hävdar med en dåres envishet att vi går mot våren och även om det skulle råka komma ett otäckt bakslag (läs: mer snö) så kan ingen överbevisa mig; de ljusare morgnarna och framför allt eftermiddagarna/ kvällarna och alla knoppar och spirande grönska övertygar tillräckligt!

I torsdags var Soya och jag på promenad med Åsa och Vilja efter klockan 17 och vi lyckades faktiskt vara ute i en hel timme utan att famla i totalt mörker vilket hade varit ett faktum för bara några veckor sedan.

Vicke jobbar på enligt plan och det finns väl inte så mycket mer att säga om det.

Vi nöter linjerna ur MSV C:1 framför allt men jobbar givetvis även allmänt stärkande och försöker höja ribban allt eftersom tiden går.

Jag är verkligen supernöjd med ridkänslan hos detta fina djur som jag tycker är en helt klart värdig ersättare för Kreon och som dessutom är minst lika långt framme som han var när våra vägar skildes åt.

Jag ville ju inte ”börja om från början” med en ny häst och det tycker jag absolut inte att jag har gjort heller. Att det sedan tar tid att rida in sig på vilken häst man än köper…tja det är bara att titta på Totilas höll jag på att säga…

I onsdags var Vickes ägare och hälsade på och jag hoppas att hon är lika nöjd med försäljningen som jag med köpet 🙂 , det var hur som helst roligt att träffas och prata om vår gemensamma älskling 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>