Den villiga hopphästen :)!

IMG_0228

Fick denna blandade kompott av hoppbilder på Vicke sist jag träffade hans fd ägare och jag tycker att de verkligen illustrerar just hur jag uppfattar honom och det som jag uppskattar så otroligt mycket:

IMG_0365

Stilen/ tekniken är inte alltid den ultimata men HAN VILL HOPPA och det är banne mig värt tusen gånger mer än den mest flott-hoppande häst…..

IMG_3982

….som måste ligga på millimetern rätt för att vilja hoppa eller där ryttaren inte får komma i minsta obalans utan att det genast ska bli ett stopp eller en rivning.

IMG_3983

Älskar den sista bilden och om ni inte tycker att han är världens sötnos där så har ni banne mig ingen smak alls hälsar Birgitta 6 år.

IMG_0330 (1)

 

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Malin

    Åh herregud så söt 😀 Jag älskar bild nr 2! Han ser ut att inte riktigt veta vart han ska göra av sina ben, men roligt har han! 🙂

    Svara
  2. silverbjälke

    Fin, hur gammal på fotona? Gillar typen, många vill ha längre rygg på hopp och längre ben på dressyr men jag gillar faktiskt just den typen. Tycker den är mera proportionerlig och inte så ”ranglig” i markarb eller svår att baxna runt tvärt och trångt.

    Svara
    • Birgitta

      Han är runt 5 på korten, därefter har han varit dressyrhäst på heltid 🙂 (är 7 idag).

      Jag har inte hopptävlat på många år nu men tycker att Vicke är den mest lätthoppade häst jag haft. Troligen för att hans hoppvilja kombineras så bra med att han är dressyrriden= väldigt lätt att reglera fram till hinderna.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>