Speciella annonser del 529, gammal?

Ha ha ha……annonsören som uttryckte sig som nedan har antingen heeeelt andra referensramar än jag eller så har människan bara inte tänkt på hur hon uttrycker sig.

Hon kallar sin häst en ljuvlig TROTJÄNARE  ”som har fått arbeta HELA SITT LIV”.

Komiken tycker jag (som måhända är lättroad) är att hästen (ett halvblod) är hela 13 år *SKRATT*!

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Cia

  Rätt mycket aktivt liv kvar…
  Red min förra häst aktivt tills han var typ 22…
  Sonens ponny är 26 i år och rids 4-5 dagar i veckan.
  Kring 10-15 års ålder tävlade hon upp till 130 cm hoppning. Nu har vi satt gränsen på en meter. Får hon inte vara med och jobba blir hon ledsen och deprimerad. Hon är ett kruppskt som blir gladare ju mer hon får vara med. Har lånat henne på mina dressyrträningar om herr W haft förhinder eftersom hon är grymt välutbildad och kan bl.a. Byten i serier.
  Så om vår lilla Bellafina, kan man säga att hon har arbetat hela livet tävlat och hunnit med att få föl. Skulle gå som pensionär på ett ställe och bara gå och slappa men då blev hon deprimerad och det var då ägaren bad att hon skulle få bo hos oss.
  Tycker att vi har tur med att få ha en sån fin ponny. Tänk om en annan hade fått sitta på en sån när man var 12 år. Hon kräver dock en ryttare som inte är rädd för fart och fläkt för hon kan bli jäkligt laddad.
  Vår Bella ska få vara aktiv hos oss så länge hon själv vill och vi är tacksamma för varje dag.

  Mvh Cia…
  Som spårar ur lite som vanligt… Fast var inte frågan ”arbetat hela livet”.. Så kanske inte.
  Trevlig fredag 🙂

  Svara
 2. Lena B

  Min förra häst är 22 i år och går som läromästare på en ridskola, när han var 13 hade jag då rakt inte kallat honom för trotjänare:-).

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>