Söndag- släpfix

När man inte får rida gäller det att hitta annat att sysselsätta sig med i stallet och idag valde jag att ägna lite omsorg om mitt släp.

Jag upptäckte lite ”moss-beläggning” på taket som jag tvättade av och tvättade också lite väggar, både in och utvändigt.

Ser man bara till att hålla efter smutsen innan den verkligen gror in tycker jag att det går ganska snabbt att tvätta släpet så att det ser ok ut- tänker på den människa som på bloggen förra söndagen påstod att det tog personen 8-9 timmar att tvätta sin bil.

Det tiden skulle jag aldrig lägga på varken bil eller släp-tvagning och tycker som sagt inte att det behövs heller.

Vicke har tillbringat dagen i hagen och han bytte också sjukhagen till sin ordinarie grushage som inte är speciellt stor den heller.

Det kändes lagom roligt att släppa ut honom i hällande ösregn i morse men som tur var slutade det att vräka ner efter en stund.

Jag tänkte att det nyinköpta HW-täcket verkligen skulle få bekänna färg efter allt strilande och det gjorde det med den äran så det var ju bra 🙂 !

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. silverbjälke

    Jag har inte använt vårat släp sedan i somras i samband med unghästflytt vid beten. Ser att det är både mjukt, strävt, lite tjockt och grönt på taket och har ett platt däck 🙁 vad jag fann väldigt märkligt är att jag verkar ha slarvat bort mellanväggen!!?? Har letat överallt men det finns inte. funderar på om den kan ligga i ett dike någonstans för att man tog bort det när man körde sto-föl i somras eller var tusan den kan vara. fruktansvärt störande iaf. Planen är att göra som du gjorde, fixa till det. Tänkte kunna ha det bakom lilla 2hästarslastbilen så man kommer iväg med fler djur även om ingen med Ckort är tillgänglig men nu vet jag inte riktigt hur jag ska förklara detta med väggen för honan i hemmet.

    Är en sånhär kommentar ett tecken på att man gjort för lite nytta idag månne? orkar faktiskt inte resa mig upp, googlar vidare och inväntar kvällen bara 🙂

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Ja, jag tror det var du iaf! Soya sprang in på er gård och du kom gåendes efter.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>