Dagens foto-fundering

Har ni tänkt på hur många kort på jättevackra hästar som ”förstörs” genom att hästen är iförd en trasig och/ eller lerig grimma, balband i grimman, skitigt täcke eller dylikt.

Å andra sidan brukar man sällan gå runt med en vacker lädergrimma som man kan kasta på hästen för att ta en spontan-bild i hagen 🙂 .

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Å andra sidan förstörs de minst lika ofta av att bilden är suddig, för mörk, tagen i motljus, i en konstig vinkel osv… Jag tror man få skilja på bilder som tas i stunden för att man vill ha en bild just nu och då och bilder som verkligen tas för att framhäva hur fin hästen är.

    Svara
    • Birgitta

      Absolut är det så. Mina egna I-phonebilder är ofta hur usla som helst men när jag tar dom är det oftast för att visa något specifikt- inte för att liksom visa ”kolla så nsygg Vicke är” tex.

      Mina funderingar kom sig av en bild jag såg på Facebook med en skitsnygg häst som hade en halvtrasig grimma på sig :).

      Svara
      • Anna-Kajsa

        Det skulle kunnat vara min 😀 Våra hästar tuggar på varandras grimmor, så de som de har i hagen är inte särskilt vackra – men jag tar ändå gärna bilder på dem.

        Svara
  2. MandaS - Häst & Foto

    Fotografering är en stor hobby hos mig. De är inte alltid jag ”klär” upp hästarna för fotografering men oftast när man vill ta porträtt bilder blir de träns eller lädergrimma 🙂 Men sen blir de ju helt klart en del vardagsbilder!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>