Lördag- en otacksam gäst

bild(61)

Idag upptäckte jag den här oinbjudne gästen i stallet- han stod så fräckt och försåg sig av vårt torrfoder minsann.

Men när jag ville klappa honom- då slog han bort mig med tassen två gånger- det passade tydligen mindre bra än att äta av vår mat.

Övrigt på kattfronten är att Gullis håller sig borta långa perioder men att jag i alla fall såg honom som hastigast igår.

Skyggis kanske kan byta namn om några år eller så…tack vare en stallkamrats idoga träning kan man nu klappa henne IBLAND utan att hon rusar iväg som om man har petat på henne med en kofösare.

Hon och Hatten verkar ha blivit goda vänner i alla fall och det är ju roligt för den sistnämnde som är mer social än vad han ger sken av med sitt ibland lite misstänksamma uppträdande.

Men numera försöker han inte vrida sig ur ens grepp så fort man håller honom utan kan tvärtom nästan komma för att bli klappad och till och med upplyft så även där har vi bevisat att ”trägen vinner”.

Vicks har skrittat i ridhuset som vanligt- på den fronten inget nytt bortsett från att jag tycker att han blir mer och mer lik Kreon för varje dag som går….tack och lov bara utseendemässigt. I övrigt är han god som guld.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>