Speciella annonser del 534: nja….

Fick denna annons av en bloggläsare och jag måste instämma i hennes reflektion att den inte alls känns seriös.

Valpen är alltså 9 veckor så hur länge kan människan ha ägt den (den är inte ens född i Sverige)?

Och nu ska den säljas för att ägaren ska flytta till Norge där grannarna är allergiska mot hundar?

Ja, det känns ju som ett väldigt väl planerat hundägarskap….NOT!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. silverbjälke

    Luktar system lång väg. Ett sätt att spela på medömkan på det personliga planet och våra känslor för djur. Är inte det ett klassikt sätt att sälja hund för de som importerar valpar från utlandet för att göra pengar?

    spontant låter det som en människa jag skulle tycka illa om oavsett. Att ens skaffa djur när man inte har ett stabilt etablerat liv att erbjuda djuret.

    förresten… Grannen allergisk??!! va fan skulle det röra mig i min kärlek till djuret om min granne hade allergi? gör inte rent hundborsten framför grannens dörr och visa lite hänsyn men grannen har inte med mitt liv eller mina val att göra. jag betalar exakt lika mycket för mitt boende som han, vad gör honom värd särbehandling av kringboende. Klarar man pga sjukdom inte att bo nära normalt folk med normala liv kanske man ska söka eget avskiljt boende ist för att kräva hela omgivningens anpassning.

    Svara
    • Birgitta

      Eftersom jag en gång i tiden kallade dig ”en manlig Birgitta” måste jag instämma i det mesta :).

      Och du…snacka inte om lättretligt humör va´……jag hade kunnat ha en MILJARD bloggläsare just nu…

      Svara
  2. silverbjälke

    Jag har inget bloggämne och inga läsare just nu så mitt humör är lättrubbat, visa lite hänsyn och säg inte emot mig. Känner mig lättretlig 🙁

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>