Birgitta 6 och 12 år på jobbet

tavla

Om ni undrar hur en anslagstavla hos en seriös *HARKEL* socionom kan se ut så kan ni studera bilden ovan.

I stället för en massa VIKTIGA papper kan man beskåda flera bilder på Vicks, vars en bild på Kreon och Arch samt 2 bilder på älskade Soya.

Jag har faktiskt även en gigantisk uppförstoring på Archie på den ena väggen- den fick jag av en arbetskamrat för flera år sedan.

Har man inga barn så….

Hur ser det ut på era kontor? Några bilder på era djur, barn, respektive?

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. silverbjälke

    rosetter till förbannelse, några hästtavlor….. Lite sånt. men det räknas inte för arbetsplatsen är hemma och jag ser stallet genom ”kontors” fönstet.

    Svara
  2. CeciliaL

    Miljoner bilder på mobilen, inget vid skrivbordet. Förutom en rolig teckning av dottern (ritad vid 5 års ålder), föreställande mig (gigantisk) med Pushkin (ser ut som en missbildad tax). 🙂

    Svara
  3. Eva i Lux

    Foto på Fleur, foto på Prima och Carousel som föl, foto på min gamla älskade katt Tekla, foto på syrrans katt iklädd den jordgubbsmössa jag stickade till min gudson (!), foto på tulpaner och ett foto på mig och min, i november bortgångne, pappa. Har rätt många små föremål som jag genom åren fått av kollegor. Låter väldigt mycket, men jag har ett väldigt stort skrivbord och långt fönsterbleck! Där finns också några gröna växter. Inget foto på Calvin…… behöver bara blunda för att se hur gullig han är.

    Svara
  4. Dressyrtant

    Min personal vet hur mycket hästen betyder för mig ( inga barn jag heller) och därför firades min hästs födelsedag med en tårta av dem

    Svara
    • Birgitta

      På min förra arbetsplats var också många arbetskamrater engagerade i Herons väl och ve. De tog med sig gammalt (hårt) bröd till jobbet (det gillade han), äpplen osv.

      Svara
  5. Görel

    Jag har en bild på mina brorsbarn, två bilder på mina hundar, två (!) kalendrar, den ena med hundmotiv och den andra med konst. Sedan finns det tre jobbrelaterade A3 papper. På en bänk jämte min plats finns en stor häxa/påskkärring (ca 60 cm hög) som en tidigare arbetkamrat lämnade i min vård. Alltid skrämmer den någon. 😀 Vet att en som sitter i närheten tycker att den ska bort, men jag glömmer den alltid. Häxan är faktiskt fin på sitt sätt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>