Fortsättning?

Nå…vad säger ni nu efter att sista avsnittet av Ryttareliten har sänts?

Skulle ni önska en fortsättning eller räckte det bra så här?

Om ni tycker att serien ska fortsätta-skulle de 3 paren då bytas ut mot några andra och vilka i så fall?

 

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. silverbjälke

    Föga förvånande har ”silverbjälke” sen ett par veckor tillbaka varit i kontakt med olika produktionsbolag, bla Strix som producerade ryttareliten Han vill göra sin blogg till en TVserie.

    Åka runt och syna, ifrågasätta, stötta och klaga på allt i en härlig blandning av Filip&Fredrik – Aschberg och dokumentär & gransknings atmosfär.

    🙂 hur kul hade inte det varit?

    Svara
    • G

      Kommer du köra papp-påse på huvudet för att hålla dig anonym eller hur löser du den biten? 😀

      Svara
    • Birgitta

      Jag tror kanske att din idé är något för ”snäv”- dvs vi hästmänniskor hade SÄKERT funnit ett sådant tv-program extremt intressant/ roande/ provocerande men jag gissar att det inte hade attraherat ”gemene man” som är för dåligt insatta i ridsport för att kunna förfasa sig eller ha andra åsikter i frågan.

      Så nej, som tv-program tror jag inte på idén men hade du däremot kunnat bli bloggare för Hippson/ Ridsport så tror jag absolut att dina tankar hade fått stor genomslagskraft- titta hur många som bara älskade Havrepappa när han härjade som värst. Själv förstod jag aldrig riktigt hans enorma popularitet även om han absolut kunde ha sina poänger men han hade ju hundratusentals läsare och många älskade det han skrev.

      Som ”G” undrar jag hur du hade ställt dig till att bli en offentlig person- som vi redan har diskuterat tror jag inte att detta är enbart av godo i lilla ankdammen Sverige?

      Samtidigt undrar jag om inte detta är en del av ”grejen”- att man VILL SYNAS (höras) för vari ligger annars det roliga i att ha en massa ”fans” om ingen vet vem man är?

      Själv hade jag gärna blivit en ”storbloggare” om jag kunde försörja mig på detta men då fick det alltså löna sig (ekonomiskt) att även drabbas av mindre roliga saker förenade med det jobbet, typ att få utstå spott och spe från vilt främmande människor som tycker att man är en idiot.

      Svara
  2. Linda

    Jag hade absolut velat se mer och gärna med samma folk då jag har blivit väldigt förtjust i dom allihopa. Speciellt Charlotte .
    Man vill ju se hur det går för dom framöver också.

    Svara
  3. silverbjälke

    Anonymitetsbiten blir svår… 🙁 har funderat och vet inte alls hur man löser det. Men har en hel serieplan för 10 avsnitt presenterad och kontakt, tyvärr gles men iaf kontakt.

    Produktionsbolagen för TV3, 5an och Horse1 (som blir marksänt via boxer nu) är de som vart mest frågande, funderande och öppna.

    På tex SVT hade det varit kul med en uppföljare fast med Ryttare som inte börjat ”rika” tex Linda Heed som än idag ”bara” har en liten äldre arrendegård ihop med föräldrarna, och Malin Hamilton tex…. en ridskoleunge som gått hela vägen och än idag undervisar barnen till vardags.

    PS: Birgitta, Jag kommer nog inte bli erbjuden att blogga för tidnigenridsport… en av mina skitsura kommentatorer är vad jag förstått det som gift med redaktionen.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>