Tisdag- pyjamasparty

För Vicke blev det även idag enbart en ”Magic-brushning”- på torsdag ska jag börja gå promenader med honom är planen.

Messy ska sova borta för första gången i natt 🙂 , därav rubriken.

Hon släpptes ihop med sin 3-åriga halvsyster och ett annat sto igår och det gick helt problemfritt.

I natt ska de få sova ute och med både gräs och ensilage lär de hålla sig sysselsatta.

bild(63)

I morse var alla 3 misarna på plats och jag hoppas att Gullis har fått nog av sitt tillfälliga vagabonderande och bestämmer sig för att slå sig till ro hos oss nu.

Han har några småsår runt huvudet- något han aldrig hade medan han var bofast på gården så gissningsvis är hans utflykter inte helt problemfria eller kanske uppskattade av andra katter på vilkas revir han kanske inkräktar.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Midji

    Da, sada ce se Gulis malo smiriti i bice vise ”kod kuce” Prosao je ”tezak period” jer je morao svim svojim kvalitetima da ucestvuje na ”ljubavnom turniru” koji ce se odigrati jos jednom u ovoj godini, 15-tak dana nakon sto mace donesu potomstvo na svet. U borbama oko ”devojaka” dobijaju se i ”rane junacke” koje nekada mogu da budu i ozbiljnije. Svojevremeno jednom mom macoru su u bitkama iskopali jedno oko pa je ostatak zivota gledao samo na jedno. Inace, kod mene se drasticno
    smanjio broj tako da sada imam 10 maca i jednog psa. Neki su umirali od starosti, neki od bolesti,neki su stradali od automobila a neki su jednostavno zauvek nestajali u svojim lutanjima pa im stvarnu sudbinu nikada nisam saznala. Sve u svemu zivot zivotinja u prirodi je lep ali ponekad i opasan. Ipak: zivela sloboda!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>