Fredag- den bästa tiden

Jag gissar att många hade tagit ledigt denna klämdag- så inte undertecknad som inte har något emot att jobba just dessa, ofta väldigt lugna dagar.

Kan ni gissa vad jag och Vicke gjorde idag förresten?

Tro det eller ej men vi SKRITTADE UT!

Skämt å sido, jag är glad att jag har en häst som har hållit sig så snäll under dessa 3 månader annars hade det inte varit kul att vara ensam ute på vägarna.

Men Vicke ÄR ju en god häst och sedan kanske solen och gräset gör honom lite däst och det kan väl passa bra just nu 🙂  .

Annars tycker jag att detta är den bästa tiden på året att ha häst- vädret är underbart men insekterna har ännu inte dykt upp och man har fortfarande sommaren att längta till.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    En riktig handväska även efter tre månaders konvalescens!

    Och ja, jag håller med, även om vi har lite mer insekter här uppe i skogarna så är det ännu inte så farligt att det är jobbigt. Så skönt att kunna rida ut i tunna kläder och på nöjda hästar!

    Svara
    • Birgitta

      Även om Vicke visst kan hoppa till och verkligen inte går som en sömngångare utan skrittar på väldigt piggt så vet jag inte hur många gånger jag har tänkt ”vilket tur att jag inte sitter på Kreon nu”.

      Härom dagen hade en man på en kompressor som hade världens högsta ”pysljus” och detta skrittade Vicke förbi som ingenting medan Muppe hade blivit tokig och vänt på en femöring.

      Svara
      • My

        Ja, visst är det skönt! Jag märker att jag fortfarande är beredd på Primeurreaktioner när jag sitter på Luzen, men han bara rycker till och sen fortsätter han som ingenting!

        Känns som att vi njuter lite extra av våra lätthanterliga dressyrhästar efter att ha varit med om motsatsen 😉 Fast Primeur är handväska vad gäller transportering och tävlingsplatser och sånt.

        Svara
        • Birgitta

          Absolut njuter jag av att ha en mer medgörlig häst även om Kreon var superbra att ha med sig överallt vad gällde transportering och att ledas omkring- det var när man satte sig i sadeln som det blev mindre kul…minst sagt…

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>