Lördag- egen skritt och andras träning

Även idag blev det en 50 minuter lång skrittrunda på träns och i sol-inga nyheter där inte.

För er som undrar så försöker jag att ”jobba” Vicke så gott det går fast vi bara kan använda oss av den långsammaste gångarten och dessutom bara får rida rakt fram.

Men jag skrittar väldigt lite på lång tygel utan det är ”på tygeln” som gäller och där variera jag formen mellan lång och låg och mer ”normal”.

Lite sidvärtsförflyttning blir det också, slutor och skänkelvikningar.

Visst längtar jag efter ”mer”, särskilt efter att jag och Soya följt med en stallkamrat till hennes träning hos X (som hjälpte mig med Kreon så bra).

Stallkamraten har en ny, superfin unghäst och jag blev verkligen ridsugen av att sitta och titta på träningen men det lär dröja innan jag själv kan börja tänka i dessa banor.

bild(93)

Idag paketerades höt ihop från det som nu kan bli vår gräsridbana.

bild(94)

Eftersom jag bara kommer att få trava ”rakt fram” i början kommer gräsbanan väl till pass då den är mycket längre än vårt ridhus.

bild(95)

Soya passade på att undersöka stråfoderkvalitén….

bild(96)

….och jag gissar att hon, precis som jag….

bild(97)

….gav den högsta betyg!

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. silverbjälke

  om det var som två fredagar och två lördagar i veckan som gick så undrar jag om man kan faktiskt inte kan räkna det nästan som två skrittveckor…

  Svara
  • Birgitta

   Nu hängde jag inte med riktigt?

   Hur som helst; idag har djuret varit ohalt i en månad och på fredag har han skrittats i 3 veckor så då är det dags för trav i några meter….

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>