Ett hovskydd till

Blev tipsad om detta hovskydd av bloggläsaren My och utan att ha sett det IRL så skulle jag nog ändå våga mig på att köpa det utan att ha ”klämt” på det i förväg.

Det hovskydd som jag tipsade om och som säljs att Hööks för 69:– håller enligt mig för att leda en häst med i ridhus och möjligen i en torr konvalescenthage men jag skulle inte skritta uppsuttet med det och jag är tämligen säker på att det hade ramlat av om hästen springer lite i en vanlig hage (Vickes skydd ramlade av båda dagarna i konvalescenthagen i alla fall).

Priset  på skyddet My tipsar om är ju ett gränsfall: om skyddet bara är marginellt bättre (läs: hållbarare)  än Hööks så skulle jag inte lägga över 400:– på det men om man kan skritta uppsuttet med det och ha det i hagen utan att hästen varken får av det eller får skav av det- ja, då är det absolut värt pengarna.

Någon som har provat?

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>