Söndag- gräs gånger två

Ja, det blev en del gräs för Vickes del idag; först gick han i gräshagen från tidig morgon tills det var dags för dagens ridpass och sedan blev det ännu mer gräs eftersom vi red på gräsbanan.

Än så länge vågar jag rida på det tämligen hårda gräset eftersom jag bara travar så lite men snart får det antingen komma en massa vatten på det eller så får jag byta rid-plats.

Jag tycker att det är samma dilemma varje år; jag vill ju ha sol och värme för egen del men samtidigt så blir det så förbaskat hårt i marken och dammigt på grusbanan och att rida i ridhuset är inte att tänka på.

Det bästa vore givetvis om det kom en massa regn på natten och var soligt på dagen- kan man få lägga in en beställning tro?

En kommentar

  1. My

    Det är väldigt hårt i skogen också nu 🙁 Så, hellre regn på dagen också ett tag, om man nu inte kan få beställa enbart på natten 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>