Fredag- faktiskt

Ja, även om det känns som lördag är det ju bara fredag idag- en skönt ledig sådan.

Både idag och de senaste dagarna har bilarna stannat utmed vägen vid vårt stall och skälet har varit all blåklint som växer där.

Såg att City Gross tog 40:- för en liten bukett så plockarna tyckte nog att vägrensblommorna var ett bra alternativ :).

Eftersom det faktiskt kom en del regn sedan gårdagens ritt vågade jag mig på lite gräsbanedressyr och till och med några meters galopp.

Vicke går fint med tanke på hur kort tid jag har på mig att få till något som kan liknas vid  samlad trav runt fyrkantsspåret- dock skulle jag önska lite mer sug i bettet: just nu är det lite väl ”tomt” där framme och näsan dippar då och då.

Men men…jag sätter mitt hopp till att detta ger sig med mer ridning- det vi sysslar med nu motsvarar inte ens hur jag rider fram normalt.

En kommentar

  1. My

    Våra vänner hade också med sig en massa blåklint, det växte på en åker intill dem. Vad jag funderade på är, betyder det att åkern är i träda? För dels är det ju redan slaget förstaskörd och dels vill man väl inte ha blåklint i höet. Om det nu var säd (vet inte riktigt) som stod där, vore det väl dumt att få en massa blåklint i halmen också? Luzen äter gärna halm som omväxling till hösilaget, även nu när det är sommar tömmer han höhäcken på halm varje dag.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>