Söndag- sol, vind och vatten….

Ja, idag har det varit lite varierande väderlek; mest varmt dock men med ibland väl häftiga vindar och till och med lite regn.

Medan jag red i gruspaddocken blåste det verkligen rejält och jag var glad att sitta på en snäll häst när vinden stundtals nästan slet mig ur sadeln.

Jag körde ungefär samma program som igår; skrittade ut en kvart, red 20 minuter i paddocken och skrittade ytterligare en kvart därefter.

I traven försökte jag variera mellan mycket samlad trav  och så mycket kadens jag kunde få och arbetstrav och i galoppen red jag ca 50 meter, samlade och gjorde ett avbrott till skritt och fattade ny galopp ur skritten ca 7-8 gånger.

Idag var det också dags för hästarna att flytta tillbaka till sina ordinarie men nymålade boxar och därmed var den lilla ”ridlägerkänsla”  🙂 jag haft i en vecka också över för den här gången.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>