En affärsidé?

Sitter och läser senaste numret av Ridsport och ser en annons där man som företagare erbjuds att hyra en Biolight för 845:–/ månad i 51 månader varefter man kan köpa loss den för 1 krona.

Vad jag började fundera över var om det hade varit en affärsidé att som ägare till en större anläggning (med minst 20 inackorderade ungefär) hyra Biolighten och sedan låta folk använda den för säg…100 kronor / gång.

Många behandlingar behöver upprepas med vissa intervall för effekt (förutsatt att man TROR på att Biolight alls GER effekt) och frågan är hur mycket man som enskild hästägare hade varit villig att betala per gång?

För en hundring per gång hade jag nog varit villig att ”give it a try” men frågan är om fler också hade varit intresserade?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Malin1

    Jag hade absolut provat säg tre-fyra gånger för 100 kr/gång; jag har själv ingen erfarenhet av Biolight men har hört mycket positivt om det, och som hästägare är man ju ofta villig att prova det mesta för att optimera sin hästs hälsa 🙂 Så jag tror absolut att man skulle kunna tjäna bra på det – men jag är inte lika säker på att alla skulle vara villiga att lägga ner pappersarbetet som krävs om man ska göra det ”vitt” 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>