Söndag- vindigt

Vis av gårdagens hetta valde jag att rida redan klockan 6.30 i morse och det var faktiskt inte särskilt varmt i ridhuset så tidigt på dagen.

Om man orkar ser jag bara fördelar med att rida direkt på morgonen för att sedan ha resten av dagen fri till annat.

Jag fortsatte att träna på enkla byten, förvänd galopp och på att få fram så mycket ”fintrav” jag kunde och kände mig nöjd med passet.

Formen är ännu inte optimal för tävling i alla fall (för låg) men det handlar nog ”bara” om styrka och den lär inte komma från en dag till en annan…tyvärr 🙂 .

Jag jobbade också vidare med att bara ”åka med”, dvs att ha en hela tiden självgående häst som bara behöver påminnas med skänkeln då och då och väldigt lätt.

Efter hagutsläpp och diverse stallfix har jag tillbringat en hel del timmar i min solstol- solen har strålat hela dagen även om det också har blåst en hel del men det har varit varma, behagliga vindar. Och de otäcka millimeter-djuren har faktiskt inte synts till.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>