Onsdag- bloggläsare on the road

Även denna morgon blev det longering enligt fysioterapeutens anvisningar och därefter åkte jag hem för att känna lite på min solstol innan det var dags för en liten bloggläsarträff.

Jag började med att möta upp My i vårt stall- som ni kanske minns var det hon som döpte anläggningens föl Sam de Rouet för ett tag sedan och för detta belönades hon med en vinflaska av hans ägare samt äran att få klappa inte bara honom utan även mina skötebarn Messy och Vicks.

Alla tre djuren visade upp sig från sina bästa sidor och efter en rundvandring på anläggningen körde vi vidare till läsaren ”Minstral” där Anna-Kajsa också slöt upp och där vi hade  siktet inställt på att beundra inte bara hennes och hennes makes hästar utan även deras nybyggda ridhus.

Medan Minstral har ”traditionella halvblod” 🙂   har hennes make inriktat sig på en nåååågot tyngre ras- ardennern!

Det fanns 2 ljuvliga föl att beundra förutom de vuxna hästarna och jag blev faktiskt lite sugen på att hoppa upp på deras minst sagt breda ryggar.

Nästa stopp blev på ett bete där vi tittade till Anna-Kajsas sto med föl, en lite nättare variant av de tyngre ardennerfölen men lika ljuvlig.

Vår turné avslutades hemma hos Anna-Kajsa där hon och maken bjöd på en god middag och vi fick göra det vi hästtjejer brukar vara bra på: prata om våra fyrfota vänner!

Stort tack till alla inblandade för en mycket trevlig dag och tack till My för korten!

bild(138)

Lille Sam som på denna bilden ser ut att ha jättelånga öron 🙂 !

bild(136)

De väldigt kärvänliga ardennerfölen.

bild(137)

En långbent skönhet- Anna-Kajsas gosse Arno.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    Ja, han fick långa öron på bilden, men man ser verkligen hans fina temperament rakt genom skärmen på den bilden, en sån goding 🙂 Och Messy är ju så söt med sitt ädla huvud 🙂 Vicke var precis så lugn men ändå vaken som en häst ska vara, och ser ut att ha behållt sin form hur bra som helst under den långa konvalescensen (tack vare ditt idoga skrittarbete Birgitta, helt klart).

    Och ardennerföl är ju bara helt underbara! Synd att de blir så STORA sen bara, de går ju inte att husa i en vanlig box :O Men mysiga är de 🙂 Ska bli kul att se Minstrals unghäst nästa år när hon är riden också, tror hon blir en riktigt trevlig dam.

    Och äntligen fick jag se lilla Arno live 😀 Och hans fina mamma 🙂

    Tack till er alla från mig med 🙂

    Svara
  2. Minstral

    Ja det var verkligen en jättetrevlig dag, precis vad jag behövde nu i allt elände 🙂 Tack My, Birgitta och Anna-Kajsa för härligt umgänge, icke att förglömma Anna-Kajsas make som stod för maten och servade oss 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>