Torsdag- perfekt

Åhhh så perfekt grusbanan var i morse efter gårdagens regn! Precis lagom fuktig och med bra svikt.

Vicke fick visa linjerna ur MSV C:1-programmet  och det kändes bra tycker jag.

Formen som jag vill ha på tävlingsbanan artar sig riktigt bra och nu handlar det om att Vicke ska orka gå i den längre och längre perioder hemma och givetvis även på tävling och när han blir distraherad och/ eller tittig.

Just nu är jag inne i en period då jag rider på morgnarna och det känns jättebra, framför allt nu när det är så varmt.

Eftersom det fortfarande är relativt svalt vid 6-7 tiden på morgonen slipper jag en genomsvettig häst (och en dito Birgitta)  och kan också rent ridmässigt strunta i hur varmt det blir senare på dagen.

En kommentar

  1. My

    Det låter superhärligt! Själv låter jag Luz vila lördag och söndag också, sen blir det igångsättning nästa vecka och då hoppas jag på regn så det blir mjukt i marken igen 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>