Hur äckelmagad är du?

På din arbetsplats finns en tjänstebil med alkolås.

Till alkolåset ska man använda ett engångsmunstycke i plast- utan att blåsa i detta går bilen inte att köra.

När du ska iväg på ett tjänsteärende sitter ett använt munstycke i alkomätaren och det finns inga extra.

Vad gör du?

* Vägrar att köra bilen.

* Kör bilen och använder munstycket som det är.

* Hittar på någon fiffig lösning för att kunna köra bilen- vilken?

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda

    Så var det på mitt förra jobb. Jag försökte ha extra munstycken i väskan men nog har det hänt att jag använt nått som legat i bilen också. Vi körde hela tiden inte bara nån gång då och då.

    Svara
  2. CeciliaL

    Gatt in pa toaletten och tvattat av det? Gar det? Annars hade jag nog anvant det, savida det sag rent ut och inte luktade illa eller nat i den stilen.

    Svara
  3. Linda

    Jag har förresten även nån gång använt handen som en förlägning av blåsröret för att slippa sätta läpparna mot det begagnade.

    Svara
  4. Åsa T

    och jag gör som Linda när jag glömt munstycket… 🙂 om det inte fungerar, vilket det inte alltid för, använder jag det använda…. Har ingen större bacillskräck.

    Svara
  5. Frida

    Min spontana, brilljanta tanke var att jag har ju alltid handsprit i väskan så jag spritar munstycket! Kom på problemet med den lösningen efter en stund haha. Men jag hade nog vänt ut och på mig själv för att fixa ett nytt munstycke, har ingen lust att dela kroppsvätskor med andra hur som helst 🙂

    Svara
  6. Titti

    Jag hade tagit min egen bil och gått hem en timme tidigare som kompensation för slitaget på min bil om man inte får skriva upp för körersättnin! I dessa ebolatider bör man vara försiktig;)!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>