Veckan som gått

Som jag redan nämnt i ett tidigare inlägg har det blivit mycket dressyrträning i allmänhet och ridhusridning i synnerhet denna vecka och det beror delvis på vädret: regn, regn och regn i massor!

Veckan avslutades med en fin MSV C-klass med de bästa procent vi fått (nästan 63- inget att svimma över men kul med våra mått mätt) så uppenbarligen har det myckna dresserandet inte skadat 🙂  även om min målsättning är att variera ridningen mer än jag gjorde under den gångna veckan.

X kunde inte rida Vicke men träningen för Christina blev av samt att jag har ridit på egen hand övriga dagar.

Regnet ja; trist som bara den att se hagar och utebana sjunka djupare och djupare ner i dyn men det är väl bara att inse att det är så det kan bli på hösten.

Jag hoppas att Vicke behåller skorna på i leran och är glad att han inte har sulorna längre- jag tror inte så mycket på kombinationen extrem väta och sulor om det inte är absolut nödvändigt.

I veckan har jag pysslat en del med Messy och det går just nu sååå bra med detta lilla djur.

Jag longerade en dag och några dagar senare var det löshoppningspreminär och eftersom allt gick som en dans liksom borstning och hovkratsning så känns det inte som att hon behöver så mycket mer ”jobb” just nu även om allt som gjorts med henne varit mer pyssel och lek än allvar- det kommer tids nog, hon är ju trots allt bara 1 år.

Men tills hon blir såld kommer jag att introducera allt möjligt för henne men som sagt utan att anstränga eller pressa henne.

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>