På tal om föregående inlägg

Hur kul hade det varit om jag hade skrivit blogginlägg i stil med:

Igår hände en superrolig grej- jag har nog aldrig blivit så överraskad förut.

Och imorgon väntar också något som de flesta hade dött för att få uppleva.

Skönt när det händer roliga saker eftersom jag i förra veckan var så förbannad så jag kokade och dessutom hade drabbats av världens sorg.

Glömde förresten att berätta att jag ska åka till ett jättespännande ställe nästa månad vilket är extra kul eftersom en planerad resa för några veckor sedan blev inställd av den mest konstiga anledning man kan tänka sig.

Osv….

Nä…attention seekers göre sig icke besvär hos mig…jag tycker att ”har man sagt A får man säga B”, eller kanske inte säga något alls?

Så FÖRSÖKER jag i alla fall göra för egen del.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Isabella (ryttarlivet.com)

    Äsch, jag tycker att det är lite kul med spänning! De flesta bloggare skriver på det sättet (om än vissa till stor överdrift) för att skapa lite dynamik. Jag har inget emot cliffhangers 🙂 Det enda jag ogillar är när någon skriver att något helt fantastiskt/oväntat ska hända och att de ska berätta och så berättar de aldrig! DET är irriterande så det förslår! Hahaha!

    Svara
  2. AU

    Fast det är ju skillnad att skriva det som en cliffhanger där man faktiskt får reda på vad det är för något roligt/spännande/hemskt som ska hända (så skriver ju som sagt många bloggare) och de man har på FB (tack och lov inte så många) som skriver statusar i stil med ”idag hände världens hemskaste sak” och inget mer och sedan när folk (inte jag dock, skulle aldrig orka) börjar fråga ”vad är det som har hänt” osv så svarar muppen ”orkar inte prata om det”. Nä ok, men lite uppmärksamhet ville/orkade du ha iaf… 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>