2 kommentarer Skriv kommentar

  1. DRESSYRLIV

    Fråga till dig: Vilka bloggar läser du? Och du som gillar att man kommenterar på din blogg, kommenterar du ofta på andras bloggar?

    Svara
    • Birgitta

      I dagsläget läser jag nästan bara Nina R:s blogg dagligen- helt enkelt för att jag inte har hittat några nya bra bloggar att följa.

      För det är ganska vanligt att någon startar en blogg, ”går ut hårt” med en massa intressanta och bra inlägg dagligen och sedan rinner allt ut i sanden efter några veckor eller månader. Och bloggar som uppdateras för sällan tappar jag intresset för.

      Kommenterar gör jag om jag har något att säga eller fråga, mina kommentarer är i princip aldrig av typen ”åhhh vad snygg din häst är” eller ”gud vad bra du rider”.

      Försöker för övrigt själv att svara på så gott som alla kommentarer på min egen blogg och gillar INTE när andra bloggare inte svarar på frågor som hade tagit 5 sekunder att besvara även om det så klart är upp till var och en hur man gör med sin blogg.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>