Drömmer ni er bort?

För många år sedan hade jag en vän som ibland kunde prova en massa skor i olika affärer trots att hon inte alls hade för avsikt att köpa några- hon tyckte bara att det var KUL!?!?!

Sedan dess har jag förstått att det också finns ganska många som är inne på olika hästförsäljningssajter och kollar- inte alls för att de söker efter en häst utan åter igen för att det är roligt.

Samma sak med hemnet som tydligen har många hus-junkies som besökare, framför allt kvinnor som känner till vartenda objekt som finns ute på nätet.

Är ovan något ni känner igen eller nöjer ni er med att kolla på häst och ryttarutrustning på nätet och önska att ni hade mer pengar?

Jag gör ingetdera faktiskt- ser liksom ingen mening med att frestas om jag ändå inte kan köpa vad det nu kan handla om.

10 kommentarer Skriv kommentar

  1. DRESSYRLIV

    Skor och kläder nej. Köper det jag vill ha. Hus kan jag ibland kolla på objekt över 8 miljoner bara för att det är så roligt att se ett vackert hem (då sorterar jag på dyrast först och är mest intresserad av att se husen i 25 miljoners-klassen och där över). Det är som att titta i ett fint husmagasin. Hästar samma sak. Att titta på en häst i miljonklassen är ibland (dock inte alltid) som godis för mina ögon. Ibland förfäras jag dock över vad människor begär för sina hästar… Vilket också är en intresssant reflektion i frågan.

    Svara
    • Birgitta

      Jodå…man kunde ju tycka att man av en annons borde kunna utläsa UNGEFÄRLIGT pris på häst X men som vi båda vet kan man ibland verkligen sätta i halsen när man får veta vad begärt pris är….

      Svara
  2. Miranda Kedbäck

    Att kolla på flashiga gårdar för 20 miljoner känns lite långt bort haha. Men hästutrustning kan jag ofta sitta och dregla över. Även dyrare väskor och skor. Men det måste vara något som ändå känns som att det finns inom en realistiskt räckvidd.

    Svara
  3. Prick

    Haha – nej inte speciellt ofta att jag drömmer mig bort… men jag brukar kolla lite på hästnet och blocket ibland för att se vad som är till salu i närheten och hur priserna varierar.
    Tittar aldrig på hemnet.

    Svara
  4. CeciliaL

    Na, jag drommer mig inte bort, jag kollar ratt mycket online efter olika grejor, fast jag har VALDIGT svart att bestamma mig sa jag kan liksom agna for manga timmar at att sitta och googla efter de perfekta ridbyxorna, typ. Och inte komma till skott for att jag inte kan bestamma mig. DET ar irriterande. Vore battre att bara valja nagot, sla till och ga vidare. Daremot kan jag sasa runt i fina affarer som Liberty i London och titta pa typ handbroderade Dries van Noten klanningar som jag aldrig i livet skulle vare sig kunna eller ens vilja kopa (nar ska man ha pa sig en sadan, liksom?!). Men sen gar jag till H&M och handlar istallet…
    Tittar pa hastar till salu ibland, mest for att halla koll pa om dromhasten med stort H (eller ska det vara stort D kanske) poppar upp – typ en som ar slakt med min egen fast ANNU battre, eller med den perfekta distans-amnes-stammen. Man vet ju aldrig, och inom nagra ar kommer jag leta efter en till iaf… 😀

    Svara
  5. Linda

    Läser alltid hästsnnonser på kul bara fast just nu för att jag är ute efter en och då är det helt plötsligt inte kul mer.
    Hemnet kan jag också kika ibland men blir mest ledsen om det finns nått trevligt som jag ändå inte nånsin kommer kunna bo i.

    Svara
  6. Sara P

    Får nog erkänna att jag är flitig besökare på Hästnet. Inte för att jag drömmer om en ny, eller en till häst. Skyller det på att den dag jag av någon anledning måste köpa ny häst så har jag lite koll på marknaden (sedan vääääldigt många år tillbaka…).

    Svara
    • CeciliaL

      Klart man maste ha koll pa marknaden!

      Forresten, gallande att halla koll pa Hemnet och liknande – jag trivs sa bra dar jag bor och har noll planer att flytta nagonsin i hela livet, sa det har jag inget intresse av. Daremot planerar jag kopa nya skor/ridbyxor/trans/hastar, sa det ar ju bra att halla koll! 🙂

      Svara
  7. Emelie

    Maratonvagnar kan jag sitta och dregla över… Även om det fortfarande är en dröm, så är den inte milsvis bort. Sen brukar jag kolla över hästarna en snabbis, men hittar sällan något jag gillar.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>