Speciella annonser del 571: bara det är Kingsland

”Kingsland-hysterin” verkar väldans utbredd bland hästfolk må jag säga….

Minns att jag småskrattade för mig själv då jag på en tävling för några månader sedan såg 2 vuxna karlar stå bredvid varandra med i princip vartenda plagg märkt med denna tillverkares logga.

Nu läser jag att en person vill sälja 2 Kingsland-tröjor som beskrivs så här: ”båda är ganska urtvättade och har några envisa fläckar som inte verkar vilja försvinna i tvätten” och det finns…tro det eller ej…köpare till båda?!?!?

I min värld skulle jag inte ens ta emot en urtvättad tröja med envisa fläckar…inte ens för att gå med i stallet….

5 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Nej, usch….noppriga, håliga och fläckiga kläder åker i soporna direkt.

      Men det är intressant det där…för jag har noterat att en del mycket väl kan ha hur läbbiga kläder som helst bara de är av finare märke medan de fnyser åt H & M och Gekås….

      Samma med hästtäcken; hellre laga ett Horseware med silvertejp och balband än att köpa nytt….

      Svara
      • DRESSYRLIV

        Så sant, så sant. Verkligen intressant. Och så skulle de veta att Gekås har brutalt bra kvalitet på (vissa av) sina varor. Sist jag var där köpte jag mammaleggings, men de höll ta mig tusan inte en dag. Och silvertejp var inget alternativ här 🙂

        Svara
  1. Eva i Lux

    Jag gillar Kingsland! Har en skitsnygg vinterkappa i dun som är för fin att ha i stallet, men underbar att ha på.

    Dessutom en tunnare KL dunjacka, en dröm. Den HAR jag i stallet och när jag rider. Väger noll och är mysigt varm.

    Sen en typ munkjacka KL. Är väldigt nöjd med kvalitéten och tycker deras grejer är snygga, samt inte så iögonfallande som andra ”fina” hästmärken. Å andra sidan köper jag med glädje second hand no-name hästtäcken från nätet, samt megabilliga grimmor och grimskaft på typ Luxembugska häst-Lidl! Det ena behöver inte ta ut det andra.

    Svara
    • Birgitta

      Jag tycker också att de har mycket snyggt men när så många går omkring med deras logga på kläderna känns det nästan too much om JAG också skulle göra det :).

      Och som sagt: kläder med fläckar går bort oavsett märke/ pris.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>