Veckan som gått

week

Ännu en vecka med ”extra ledighet” vilket i mitt fall innebar en tävlingsdag i torsdags.

Jag har länge varit nyfiken på tävlingarna på ”Ribban” och också tänkt att det nog skulle vara en väldigt speciell och ”jobbig” miljö för hästarna men får med facit i hand säga att jag hade helt fel.

Vicke skötte sig exemplariskt på denna tävlingsplats och tittade inte på något och dessutom gick han för första gången med mig i sadeln bättre inne på banan än på framridningen till den första klassen.

De 3 pass jag ridit på egen hand i veckan har fokus legat på min sits och att Vicke verkligen ska vara fullständigt självgående och jag har varit väldigt nöjd med det jag har uppnått.

Jag rider inte längre med spö och det var inte alls så svårt att avstå från detta som jag trodde.

2 dagar har jag ridit ut och en dag fick Vicke vila sig i form i hagen.

Det är så skönt nu när det både är varmare ute och framför allt ljusare tidigt på morgonen så att jag kan ha Vicke ute längre och även gående i gräshage.

Veckan avslutades med en skön skogspromenad med Åsa, Vilja och Soya.

Den sistnämnda är i slutet av ett löp vilket tack och lov inte påverkar henne det minsta utan det är ”business as usual”.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>