Tack kära läsare

Jag måste passa på att berömma er läsare för att ni är så flitiga på att kommentera.

Jag följer en del hästbloggar där bloggägarna både är superduktiga ryttare med jättefina resultat och lägger upp både mycket fina bilder och filmer i parti och minut och så får de knappt några kommentarer eller ett ”grattis” när det har gått bra.

I min värld måste det kännas ganska otacksamt men där är man väl olika?

JAG är i alla fall mycket glad för era kommentarer!

15 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sandra AW

    Det är inte så kul att inte få kommentarer. Samtidigt tråkigt att lämna om man inte får svar vilket är ofta. Tips på bra bloggar?

    Svara
  2. Hedwiginnan

    Fast vad finns det att kommentera när de flesta inlägg mest består av visserligen vackra foton. Dessutom ser de ungefär likadana ut också. Gillar dock att se träningsfilmer som en del lägger (där man hör tränaren)ut samt tävlingsfilmen. Alltid lär man sig nått.:-)

    Svara
    • Sandra AW

      Här håller jag inte helt med för när man följer en blogg med mycket foto så ser man ju förhoppningsvis en utveckling. Jag har mycket foton det blir mer levande då men det är min åsikt.
      Filmer är kul men oftast pratar min mamma massa som inye hör dit och tränare hörs inte 😉

      Svara
  3. Minstral

    Jag har prövat kommentera på vissa bloggar jag följer men aldrig fått något gensvar av bloggaren, då blir det också lite tråkigt.

    Svara
    • Malin

      Samma här! Tycker det är roligt att det ofta här blir en diskussion, som du Birgitta både deltar i och för framåt. Det gör det värt att kommentera! 🙂

      Svara
    • Birgitta

      Tycker det är lite…DIVA-fasoner (om jag ska vara lite rolig…din häst heter ju Diva ha ha ha) att inte svara på kommentarer.

      Tror att det ibland handlar om att man inte VILL svara av olika anledningar men då tycker jsg att man ska skriva det och inte skylla på tidsbrist.

      Har man tid stt posta 2-3 inlägg om dagen med ibland 10 bilder har man väl tid att svara på en enkel fråga som typ ”vad kostade din sadel”?

      Svara
  4. LenaLu

    Tror inte de vill ha kommentarer om jag får gissa. Handlar det inte om antal visningar=sponsor och varumärkes byggande? Det känns inte som du Birgitta är sponsrad, utan det här är din hobby nr två? Eller är jag helt ute o cyklar i mitt resonemang nu?

    Svara
    • Birgitta

      Sponsrad är jag definitivt inte 🙂 !

      De annonser som finns på bloggen genererar i princip inga inkomster- det kan handla om några kronor om dagen som mest.

      Hobby nr 2 skulle jag inte heller kalla bloggen, möjligen nummer 4 eller 5 🙂 .

      Svara
      • Anonym

        Ahh, nu glömde jag bort din hund. Men hen kommer väl på delad första?Nu blev jag nyfiken, vad är hobby nr 2 och 3 Birgitta?Min ganska nya hobby efter hästarna är grönsakslandet, redan i januari börjar jag förodla inomhus för jag orkar inte vänta längre.

        Svara
        • Birgitta

          Mitt största intresse är ju så klart hästen och allt kring den (träningar, tävlingar osv) och så min älskade hund. Därefter är det väl att läsa som är det stora intresset och så har det varit sedan jag gick på mellanstadiet typ 🙂 .

          Sedan finns det mycket annat som är roligt att ägna sig åt (bio, restaurangbesök, resor osv) men det blir kanske inte så ofta beroende på väder, årstid, ekonomi osv.

          Svara
  5. LenaLu

    Nu var jag kanske lite naiv i mitt första inlägg, klickade precis på ett erbjudande som låg i din blogg – så hobby kanske det inte bara det handlar om för din del?

    Svara
  6. Emelie

    Jag får inte heller många kommentarer på bloggen, men desto fler när jag lägger ut länken på FB.

    Håller med er annars, en blogg där bloggaren inte svarar på kommentarerna, faller lätt bort. Jag försöker alltid besvara mina kommentarer, och kommentera på motsvarandes blogg för att återgälda och visa att det uppskattades 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>