Veckan som gått

sommar

Ja, efterlysningar likt denna florerar lite varstans på Facebook ser jag och jag börjar faktiskt undra detsamma; dvs VAR ÄR SOMMAREN???

Det har varit på tok för kyligt den senaste tiden och till och med hagel (!!!)  i söndags så frågan är absolut berättigad.

Annars har det varit en jättefin vecka ridmässigt.

Det har blivit 2 ridhuspass, en träning för X, 3 uteritter och en vilodag vilket har känts lagom.

Jag tycker fortsatt att det går framåt i dressyren och fokuserar just nu en del på skolorna som brukar vara en av våra akilleshälar när vi tävlar.

Hade jag fått en tia för varje gången en domare skrivit ”för rak” om dessa hade i alla fall en stallhyra blivit betald 🙂 !

Som alltid denna tiden på året blir det en liten dipp vad gäller antalet bloggbesökare och jag antar att det beror på att man har lite annat att pyssla med så här års?

Men…not to worry…det finns fortfarande en del färdigskrivna inlägg och kommer säkert fler därtill så ni som hänger kvar kommer att ha lite att läsa i alla fall.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>