Tisdag- mer träning

Även om jag inte har någon fast träningstid/dag hos X har det oftast blivit att det är på tisdagarna vi tränar där- så även idag.

Enligt mina önskemål fortsatte vi med förra veckans fokus på skolor och byten- jag ville se om det hade skett några förbättringar efter även mina egna ridhuspass där jag har övat en del på detta.

Och jodå…det går fortsatt framåt 🙂 !

Bytena var bättre, framför allt bytena från vänster till höger där Vicke inte bromsade upp sig lika mycket i själva bytet utan det blev mer ”flowigt”.

Och vad gäller skolorna tycker X att öppnorna och vänsterslutan är riktigt bra och att högersutan är ”tusen gånger bättre” så då kan ni ju tänka er hur usel den var från början eftersom den fortfarande inte är BRA, ”bara” bättre.

Jag har svårt att få till både böjning i bålen och ställning och dessutom få med mig ytter bak men som sagt; det går framåt.

Känslan var väl över lag ganska fin även om jag ångrade liiiite den megabuffé jag satte i mig i sällskap av en god vän till lunch. Kanske inte helt optimalt om man ska träna några timmar senare ha ha ha!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>