Onsdag- min morgon

Som jag har nämnt vid tidigare tillfällen tycker jag att det är underbart att börja dagen med att umgås med något eller flera av mina djur- de skänker så mycket glädje!

Igår ägnade jag en stund på morgonen med att gosa med min katt Gullis som jag inte hade sett på ett tag.

Framför allt sommartid kan han hålla sig bort många dagar i sträck men så fort vi ses är han lika kelig som alltid.

Känslan när han trycker sitt lilla ansikte mot min hals är underbar och jag är väldigt glad att han har bibehållit denna vänlighet trots att det bara är jag som gosar och leker med honom och han ju på sätt och vis är en ”vildkatt”.

image

I morse kom jag körande till stallet när jag på håll såg hur Messy låg så fint i hagen.

”Ett perfekt kort” tänkte jag, lät bilen gå på tomgång och hoppade ut för att föreviga henne.

Givetvis reste hon genast på sig och detta var det enda kort jag lyckades ta innan hennes påträngande väninnor ville vara med i leken.

De är 3 ston som går tillsammans nu och är väldigt tighta så vill prata enskilt med Messy får jag nästan slå mig fram (obs- skämt!).

image

Och så den här herren!

Låt er inte luras av hans godmodiga uppsyn!

Minuter innan kortet togs hade han varit ute och sprungit i en annan hage (eftersom slarviga ägaren inte hade stängt in till hans egen) och tro mig; den hästen måtte läsa min blogg i smyg!

Igår skrev jag ju om att jag både önskade bättre kadens i traven och att travökningarna behövde förbättras och tro mig…Vicks gjorde under sitt hag-race i morse allt för att visa mig hur fel, fel, fel jag har: han kan redan trava som en mästare och jag ska ge fan i att snacka skit om hans trav på bloggen. Typ…

Tack och lov är denna spexare inte omöjlig att resonera med så en kort stund efter sin uppvisning stod han alltså så här fint och åt bredvid sin vän Optico.

image

Jag noterade lite förvånat att denne gentleman, som verkligen inte vill kännas vid att han närmar sig 20-årsstrecket, stod som en staty och betade medan Vicks visade flygande trav- där ser man vad en utlagd ensilage-hög kan göra för Optico kan minsann också ”flyga” när han känner för det!

image

Efter alla dessa äventyr hann jag både posta lite bilder på Facebook och Instagram samt skriva detta innan det var dags att stämpla in på jobbet- det har sina fördelar att stiga upp i god tid (klockan 5)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>