Torsdag- nya vägar

I morse blev det ännu ett bra dressyrpass väldigt likt det i förrgår- jag gjorde ungefär samma saker och med samma fina känsla.

Jag rider i traven i mycket mer varierad form numera och det har gjort gott för både bjudning och lösgjordhet- det är bara att inse och komma ihåg om jag faller in i för mycket tävlingsformsridning igen.

Efter passet slog det mig…och nu lär jag väl få äta upp detta innan jag knappt hinner skriva det….att jag inte kan minnas när jag var missnöjd när jag hoppade av hästen senast; kanske har jag för lågt ställda krav men jag är banne mig alltid NÖJD 🙂 !

Mindre nöjd är jag med de tråkiga hundpromenadvägarna där vi bor (samma vägar som jag rider ut på för övrigt) så idag tog jag mig i kragen och körde hela 10 minuter (kors i taket!!!) till Skryllegården där det finns massor av härlig skog att gå/ springa/ rida i.

image

Jag tror inte att det bara var jag som uppskattade omväxlingen….

image

….och det är ju verkligen så härligt med skog!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sara

    Jag är lite avundsjuk på dig just för att det verkar som din häst går så jämnt och fint. Jag har ett sto som kan vara väldigt olika från dag till dag. Ibland är hon som en dröm och ibland som ett kylskåp, beroende på humör.

    Svara
    • Birgitta

      Måste säga att alla mina hästar har haft ett otroligt jämnt humör 365 dagar om året. Alltid glada 🙂 !

      Däremot är det bara Kreon och Vicke som alltid var / är lika jämna i ridningen- övriga kunde kännas mer ”styva” på olika vis och behöva en helt annan ”genomböjande” ridning än dessa två vissa dagar.

      Är mycket tacksam för att det numera alltid känns så pass bra- det är guld för humöret 🙂 om inte annat!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>