Fredag- nästan en rådjurssadel

Idag har Vicke och jag varit och tränat för X; för ovanlighetens skull på hans utebana (vi är annars alltid i ridhuset).

Vi gjorde inga märkvärdigheter; checkade mest av skolorna i trav och formen i rättvänd och förvänd galopp samt gjorde några uppridningar i galopp.

X var nöjd med det han såg och jag med det jag kände och Vicke…tja…han var väl gissningsvis nöjd med sig själv får jag hoppas.

X och jag pratade också (som alltid) om både tävlingen som varit och de som, om inget oförutsett inträffar, komma skall samt om träningsupplägget de kommande veckorna.

Jag hoppas kunna rida några fler gånger i veckan under en av mina semester-veckor, tänkte ta det som ett eget litet ridläger om, åter igen, inga skador eller dylikt drabbar oss.

På väg hem från träningen råkade jag ut för något riktigt otrevligt; när jag var nästan framme vid stallet hoppade ett rådjur ut mitt framför bilen!

Som tur var körde jag inte så fort och rådjuret lyckades hoppa vidare innan min bil smällde i det- vill inte ens tänka på hur DET kunde ha slutat, med släp och allt….

Idag tog jag mig för övrigt tid att skicka iväg mina skär för slipning (skickade dom till ”Lyckliga fåret”) för även om det är långt till vintern är det lika bra att vara ute i god tid tänker jag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>