Perfektion

image

Kan man annat än njuta av denna syn 🙂 ?

image

Jag skojade med en stallkamrat och sa att hennes perfektion till mockning förtjänade att förevigas- det är så att man skulle kunna gå och lägga sig och sova i denna box själv 🙂 !

Och jag gissar att många känner igen sig!

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Är särskilt imponerad över den perfekt sopade lilla fyrkanten i dörröppningen 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Kan ju säga att fotot inte gör perfektionen rättvisa då jag inte fick med hela boxen i bild 🙂 . Krubba, vattenspannar, ja rubbet är så att man som människa hade kunnat bosätta sig i boxen. Synd bara att det kom in en häst där som både kissade och bajsade därefter ha ha ha…

      Svara
  2. Rackemarie

    Dagens skratt faktiskt. Trodde först det var MIN box du fotat Älskar en perfekt mockad box. Tror bara en äkta hästmänniska förstår att man hellre lägger tiden på en perfekt skött box än ett perfekt skött hem.

    Svara
    • Birgitta

      Jo, jag har sett det ganska många gånger genom åren- liknande boxar hos olika hästägare som sedan kunde ha det hur ostädat som helst hemma…

      Svara
      • CeciliaL

        Har lost det problemet nyligen: skaffade mig en staderska. Nagot jag dromt om VALDIGT lange. VAL vart den lilla summa det kostar!

        Svara
          • CeciliaL

            £10 per timme inkl rengoringsmedel (det enda jag behover tillhandahalla ar dammsugare), en gang i veckan, 2-3h per gang.

          • CeciliaL

            Tycker ocksa det ar billigt och det skulle vara ratt latt att slanga bort £20-£30 i veckan pa ingenting, sa det kanns inte som en summa som ar svar att avvara, liksom.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>