11 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Varför inte? Förutsatt ett för mig ok ursprung.
    Tycker det är mer konstigt med exv kräftor, som är asätare. Fast det kan jag också tänka mig att äta.

    Svara
    • Birgitta

      Äter varken kräftor eller räkor- det ska vara i mycket små mängder i någon rätt i så fall.

      Men att sitta och slita itu djuren och suga på dom finns inte på världskartan för mig…UÄÄÄÄ!!!!

      Svara
    • Birgitta

      Jag tycker inte att jag är speciellt kinkig med lagad mat men ärligt talat så gav bara LUKTEN av de puttrande kastrullerna mig kväljningar.

      Svara
  2. Bodil

    Har ätit tunga, inget jag har gjort själv sedan dess! 🙂 Gillar ingen inälvsmat, har egentligen inget med vad det är att göra utan bara hur det smakar. Gillar inte smaken alls!

    Svara
  3. JohannaB

    Jag äter allt, men kan tycka att köttätande djur är lite obehagligt (t ex björn) men ovanstående skulle jag definitivt smaka på. Tunga (älg) har jag ätit förut, har en otroligt häftig konsistens och smakar mycket (och gott).

    Svara
  4. Frida

    Njae det skulle vara om denna vän var fullt införstådd med att risken är stor att jag spottar ut det direkt om jag inte gillar det haha….. Egentligen så skulle jag vilja att vi tog tillvara på mer av djuren vi äter, känns hemskt att vi slaktar och sen bara utnyttjar det som vi tycker är fint kött. Känns respektlöst på ngt sätt men jag är lite för kräsen för att klara av att äta alla delar.

    Svara
  5. CeciliaL

    Nä. Urk. Kräftor och räkor har jag inget problem med. Musslor och ostron kan jag däremot inte med. Har provat sniglar och grodlår en gång i Frankrike faktiskt, och det smakade helt ok, men skulle inte kunna äta det igen (det var mycket länge sedan, tror jag var 20).

    Svara
  6. Linda

    Jag hade kunnat tänka mig att smaka.
    Älgtunga är bland det godaste jag vet. Hjärna hade jag nog haft lite problem med men hade absolut kunnat smaka iaf.

    Svara
  7. Prick

    Ni som inte vill äta hjärna, kan ni äta tex gryta gjord på märgben?
    🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>