4 kommentarer Skriv kommentar

  1. DRESSYRLIV

    Helt klart annorlunda och ärlig! Jag förstår VERKLIGEN resonemanget. Minns när jag skulle sälja A… Oj jisses vilka märkliga spekulanter det finns i vårt avlånga land. Däremot kan jag inte låta bli att undra… Är det så att den blir istadig om man inte följer ägarens instruktioner (som hon själv uttrycker)?

    Svara
  2. Jenny

    Ja, man förstår ju tydligt vad som hänt… Fast skrivet på ett bra vis, jag skulle inte dra öronen allt för mkt åt mig utav den annonsen ändå. Kanske borde skriva ut att det är känslig häst, låter ju som att den reagerar stort och tar väldigt illa upp.
    Eller så sållar hon inte nog bland spekulanter? Jag var hård och sållade bort köpare som jag tyckte inte var på den nivå som jag ansåg passade hästen (i mitt fall sålde jag skogsmulle så jag sorterade bort de som jag trodde skulle vilja för mkt). Visst, alla köpare är kanske inte glada när man säger att nej jag tror inte detta är rätt häst till dig och inte tycker det är värt att de ska komma och titta. Gjorde iallafall att om 50 intressenter hörde av sig så var 4 ute och provred varav 3 var beredda att köpa hästen. 1 gick bort för att jag tyckte hon inte var trevlig mot hästen och hade fel uppfattning i slutändan ändå och så valde jag att bara prioritera vilken som var snabbast utav de andra två som jag båda trodde skulle vara goda hem till min häst.

    Svara
  3. Trasselkvast

    Tyckte den var bra. Skulle inte ha några problem med att ringa på den, hästen verkar ju trevlig dessutom. Stor skillnad på ”grinigheten” i denna annons jfrt med andra där man drar öronen åt sig direkt. Skillnad på ärlighet som här, och andra annonser där man bara veeet att ägaren kommer vara jobbig. Denna verkar fullt normal.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>