Måndag- bra dag

Nu märks det ganska tydligt att vi går mot enligt mig ”sämre” tider, läs: mörkare på morgnar och kvällar.

För några veckor sedan flödade ljuset när jag steg upp vid 5-tiden, nu är det väldigt mörkt.

Tills det var dags för mig och Vicke att beträda ”min” nyharvade bana hade det i alla fall hunnit bli ljust och ”ljust” blev även passet, dvs bra!

Jag red galopplinjerna ur LA:3-programmet som uppvärmning och fortsatte därefter med lite slutor, skänkelvikningar, ryggningar och avslutade med att åter rida samma galopplinjer men denna gången med mer samling och i tävlingsform. Och noggranna vägar 🙂 !

Idag har jag också varit och kollat upp mitt blodtryck för ”hundrade” gången och nu var det äntligen ok.

Efter att ha mätt det vid 5 olika tillfällen med för höga värden blev jag ordinerad en blodtryckssänkande medicin som jag har ätit i ca 5 veckor.

Och dagens mätning visade alltså att den har hjälpt vilket var en lättnad även om det i sak känns bedrövligt att kanske behöva medicinera under resten av livet.

En tröst är att medicinen är superbillig och att jag inte har märkt av några biverkningar.

Innan jag landade i soffan har jag även hunnit med att kolla upp min sadel men om detta tänkte jag berätta i ett separat inlägg om några dagar.

image

Tyckte jag fick till min sladdning riktigt fint idag och det är för mig väl investerade 10 minuter.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>