Lördag- rött är sött

Idag var Vicks och jag i Flyinge och tävlade och red precis som förra lördagen bara en LA.

Det var skönt att bara fokusera på en klass särskilt som det var ganska varmt och jag var helt ökentorr i halsen efter ritten.

Förra gången vi var på denna tävlingsplats  (för 1 år sedan) glodde Vicke jättemycket på en människa (!) som stod helt stillsamt i en liten skogsdunge vid banan men idag fanns inga ”monster” där så hela ritten förflöt utan distraktioner.

Och även om jag hade önskat lite mer energi och självgående i traven så räckte ”bara” det faktum att formen nu är korrekt och att jag rider bra vägar utan gloende och missar till procent (65) och placering (4) som jag är nöjd med.

image

På väg till tävlingen.

image

Ni ser ju själva vilket fruktansvärt tillhåll skogsdungen är….klart man måste reagera om det står någon där hälsar Vicke…

9 kommentarer Skriv kommentar

 1. JohannaB

  Åh vad kul! Grattis!
  Man kunde tro att du gillar rött, var det inte den färgen du abonnerade på under sommaren med Belzac? 😀

  Svara
  • Birgitta

   Tack!
   Zack fick faktiskt alla kulörer den sommaren utom en blå-gul.
   Men det var en fin häst och jättetacksam att tävla.

   Svara
    • CeciliaL

     Trodde först att du hade vunnit och tyckte det var konstigt att du inte juuuublade i titeln eller texten, men sen kom jag på att rött inte är 1a plats hos er….!

     Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>