Min största supporter

Ja, inte största till storleken då…för det är en väldigt liten och nätt människa som jag räknar som min mest engagerade supporter vad gäller mitt och Vickes tävlande.

Jag hinner ibland knappt lasta ur Vicke ur transporten förrän jag möts av antingen ett SMS med glada tillrop eller ett lika glatt ”Grattis” i stallet, min supporter har full koll på Equipe och hittar alltid något positivt med varje ritt vi genomfört.

Det roliga med min supporter tycker jag är att personen så vitt jag vet själv aldrig har suttit på en häst och dessutom har en dotter som är så inriktad på hoppning som man bara kan bli.

Väldigt trevligt är det hur som helst och jag blir lika glad varje gång- delad glädje ÄR dubbel glädje.

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Trasselkvast

  Älskar det med det här stallet, det är så många människor som frågar hur det gått och som är genuint glada när det går bra. Trevligt! =)

  Svara
  • Birgitta

   Jo, jag känner mig också supportad från alla möjliga håll och kanter men ingen är sååå engagerad som denna person 🙂 !

   Svara
 2. Anna

  Alltid lika glädjande med den sortens människor omkring sig.
  Tyvärr finns det alldeles för många av den andra sorten i hästbranschen. Borde vara mer självklart att glädjas med varandra vid framgång och stötta och peppa vid motgång.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>