Onsdag- hoppning är kul

image

Det var knappt att solen hade stigit upp en stund efter min egna uppstigning men när det var dags för dagens hoppträning hade jag inga problem med att se hinderna.

image

Vi seglade över diverse bommar både här och där och det blev ett allt igenom fint pass.

Vicke har hittills verkligen varit bussigt och hoppat allt jag har styrt emot utan att tveka och jag gissar att inte bara jag utan även han tycker att det är ganska roligt med hoppningen som lite omväxling från allt dressyrande.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Film? Hade varit spännande att se! Själv har jag en ”diffust halt?” ponny, så jag får njuta av andras filmer så länge..

    Svara
  2. Titti

    Birgitta har du inte en liten fotograf som följer dig som en skugga, vad är du för bloggare :):):):)!!Tyra säger att man måste ha proffsiga foton om man ska ha en bra blogg;)!

    Svara
    • Birgitta

      Visst hade det varit superroligt om jag hade någon som kunde filma och ta fina kort, inte bara för bloggen utan minst lika mycket för min egen skull.

      Men det är som det är och jag har full förståelse för att ingen orkar med mina ridtider.

      Och skulle jag ha någon som filmade/ fotade skulle jag absolut inte vilja att denna person följde mig som en skugga så som vissa bloggare verkar ha det. Det hade räckt med någon gång då och då, inte flera gånger i veckan.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>